Vi holder stengt for påsken fra og med onsdag 27.03 til mandag 01.04

Om oss

"Go folkaskikk"
Alle som jobber i Kystvinduet skiller seg fra andre i samme bransje med måten vi tar vare på kunden på.
« Go folkaskikk! » som det heter her på vestlandet.

Vi har oppdaget at vi strekker oss lengre enn andre for våre kunder, ikke bare fordi det er enkelt, men fordi vi kan og vil.
Vår erfaring, og ikke minst, kvaliteten på produktene våre, gjør at vi slipper å bruke tid på "missforståelser" og annet "slark". I stedet kan vi trygt bruke tiden vår på å sikre at du får det slik du skal, vil og bør ha det.

Det skal være enkelt, praktisk og lav terskel for å komme til Kystvinduet, med ønsker, ideer, spørsmål eller spesielle behov som måtte dukke opp: Vi fikser det meste!

Lang erfaring
Kystvinduet AS har bygget opp mange årig kompetanse på PVC baserte vinduer og dører.

Selskapet har beliggenhet sentralt på vestlandet og er etablert av Kjell Erling Fostenes og Ronald Waage som begge har lang erfaring innen byggebransjen. I tillegg er det tatt inn folk som har lang erfaring fra vindusproduksjon.

Stor nok til å holde prisene nede - liten nok til å yte personlig service
Bedrifter som sier de er best på pris har vanligvis 10 til 20% høyere priser en oss, vi tror det er av den enkle grunn at vi har gode avtaler med fabrikken og leverer mye i forhold til volum.
Når alt kommer til alt så er det opp til deg som kunde, når du vil ta avgjørelsen å kjøpe vinduer eller dører. Jobben vår er å gjøre det trygt og enkelt.

Kjell Erling Fostenes

Mobil : 922 23 247

e-post: kef@kystvinduet.no

Ronald Waage

Mobil : 992 25 759

e-post : rw@kystvinduet.no

Przemyslaw Szwarc

Mobil : 469 89 572

e-post : ps@kystvinduet.no

Vedlikeholdsfrie vinduer i PVC

Fra hytter og hus vannkanten med nordsjøen kommende rett inn, til hus og hytter høyt oppe på fjellet med bitende kulde og store temperaturvariasjoner: Årevis med erfaring og kompetanse har gjort at, hos oss, får du ikke bare en dør eller et vindu. Du får en løsning som gjør jobben i brutale Norske værforhold. Velger du et av våre produkter vet du at du sitter igjen med en dør eller vindu som vil holde lenge.