Moderne design, innovative teknologi og høy energikvalitet i ett vindu IGLO ENERGY

 
    
   Iglo Energy Classic                      Iglo Energy
  
• Mulighet til å levere glass med lav-emisjons belegg. De oppnevnte glasspakkene tilbyr de høyeste standardene innen energieffektiviteten med Ugverdi enda på Ug=0,3 W/(m²K). Unike egenskaper oppnås også takket være bruk av krypton som fyller rommet mellom glasset.
 
• Maco Multi Matic KS beslag er som standard utstyrt med en blokade av håndtaket og lift av vinger som garanterer at de løftes opp til riktig posisjon uten kraftanstrengelse og tunge åpningsdeler lukker seg lett og smidig.
 
• Profilens storekammer med stålforsterkning, alternativt med glassfiberforsterkning, sikrer god slitestyrke og statikk. Det finnes en mulighet til å anvende en ny generasjon glasspakker.
 
• Bruk av vinduer laget av 7-kammers profiler med innbyggings dybde på 82 mm fører til en betydelig energibesparing. Optimalt antall og størrelse på kammer sikrer beste resultater når det gjelder varmeisolerende evner (U-verdi).
 
• Vinduet utstyrt med et trippel tettningssytem: indre, ytre EPDM og sentral med oppskummede EPDM garanterer den beste ytelsen når det gjelder energieffektivitet med U-verdig på = 0,6 W/(m2K)*. 
Dessuten kommer hvert vindu som standard med en femkammers vindusbrettlist med en indre tetning som øker vinduets tetthet og garanterer gode isolerende egenskaper.
   

Oppdage fordeler med Iglo Energy

 

Energibesparing, takket være en optimal profil  design, et sentraltetting system utstyrt med oppskummende EPDM og glasspakker med lave U-verdier.
Moderne design skapes ved bruk av slanke og  avrundede profiler.
 
Høyt sikkerhetsnivå garanteres med to antityveri  plugger som kommer som standard. Intelligente fjernstyring systemer og mulighet til å bruke blant  annet fjernkontroll, nettbrett eller mobile enheter  skaper funksjonalitet og sikker brukskomfort.  
Dessuten er det mulig å koble våre løsninger med alarmsystemer.
 
Sterk konstruksjon, takket være en stabil profil med stålforsterkning – fult og stengt. I en karm med fullforsterkning er plugger skrudd fast til stålet, mens en ramme er forsterket med u-formet elementet. Alternativt er det mulig med glassfiberforsterking som forbedrer vinduets isolasjonsegenskaper.
 
Farge - Et rikt tilbud av 43 ulike Renolit-folie farger gir uendelige muligheter når det gjelder interiørdesign.
 
Utmerket luft- og vanntetthet, takket være en trippel tetning.
 
Svært god luftmotstand, på grunn av optimalt forsterkning.
 
Moderne design, innovative teknologi og høy energikvalitet i ett vindu!