Energibesparende og funksjonale
IGLO5 løsninger for ditt hjem!

 
         Iglo5 Classic                              Iglo5
 
Profil – den avrundete profilen i A-klasse gir vinduet et moderne utseende. Egenutviklet, patentert løsning skaper et unikt interiør.
 
Vinduer laget av topp kvalitet 5-kammers profiler, som er laget kun av råvarer bidrar til redusering av energiforbruket og sikrer lav oppvarmingskostnader om vinteren.
 
Beslag – Maco Multi Matic KS beslag med to plugger påvirker komforten for deg og din familien.
 
Tilvalg som twin-fit beslag med trinnløs luftestilling leveres.
 
Håndtak – høykvalitets aluminium håndtak er tilgjengelige i ulike farger. Våre håndtak er ikke bare elegante, men også muliggjør komfortabel og trygg bruk av vinduer.
 
Henglser – (opsjonelt) helt usynlige hengsler er skjult mellom karm og ramme. Det forbedrer estetikk og understrekker moderne design av vinduet. 
 
Ramme – galvanisert stålramme eller energibesparende
Swisspacer Ultimate er tilgjengelige i ulike farger og gir
en perfekt passform til fargen på vinduet.

Flere fordeler :
 
Estetikk
Iglo vinduer er en kombinasjon av innovasjon, funksjonalitet og energibesparende løsninger. Vinduene kan være rektangulære, trekantede, runde, trapesformet eller buet. Det er kun kundens fantasi som setter begrensninger. Snøhvit profil og et rikt fargespekter gjør det mulig å skape et unikt interiør.

Sikkerhet
Iglo 5 vinduer leveres med en spesiell stålforsterkning i karm og ramme som sikrer stabilitet og statiske egenskaper. Moderne MACO omkretsbeslag med flere låsepunkter gir en perfekt beskyttelse mot innbrudd. I tillegg er vinduer utstyrt med en feilgrepblokade og lift av rammen. Det garanterer at vinduet løftes opp til en riktig posisjon uten kreftanstrengelse av håndtaket samt gir muligheten for microlufting.

Holdbarhet
Store forsterkede kammer i karm og ramme garanterer en meget god utholdenhet og stabilitet. En annen fordel er argeholdbarhet, slik at vinduer ikke falmer, men beholder sine originale egenskaper og vil tjene sin hensikt i mange år under de mest ekstreme klimatiske forhold.

Energibesparelse
Iglo 5 vinduer utstyrt med en standard glasspakke og varmekanter oppnår U-verdi på 0,7 (ifølge normen EN 674). Det garanterer energibesparelse, samt optimaltemperatur og høy lystransmisjon. Bruk av høykvalitetskomponenter og EPDM pakninger sikrer god luft- og regnvanntetthet.

Funksjonalitet
Intelligente styringssystemer sikrer funksjonalitet og sikkerhet ved hjelp av fjernkontroller, nettbrett og mobile enheter. Alt dette gir deg full kontroll over huset ditt!